perjantai 10. helmikuuta 2012

Taistelujaskaaa!

Noniin, koska kommuuni suomen päässä ei taas tunnu päivittävän mitään, niin minäpä tässä nyt sitten nohevana tyttösenä teille kirjoittelen mukavan pikku päivityksen! 


Noh ensinnäkin haluan ottaa osaa et teil on kylmä, mutta hups heijaa niinpä on täälläkin! 
Seuraava asia, Spanair päätti sitten lopettaa kaikessa ystävällisyydessään lennot tässä jokunen tovi sitten, niin voittepa vaan arvata et onko kellään rahaa lentää täältä pois? No voin kertoo samointein teille vastauksen eipäoo. No paitsi jos varais nyt ja lentäs maaliskuun puolessa välissä ni lennot ei ois ku 190€, ja sekää ei oo suora, ni vaihappa siinä sit jossain hornanv:ssä vuorokauden verran, kiinnostaa NOT! 


Tässä viime vai toissaviikollakohan se oli kirjoitin facebookiin, "Kuka viihyttäis yksinäistä Ronjaa, jolla myös huomenna vapaa :)", niin mein mummo (joka on siis myös facebookissa) kirjoitti oikein mukavasti "mihin on hävinneet kaikki kaverit?" meinasin vastata et kukaa ei vaa rakasta miuta enää, ni ei oo sit kavereitakaa, mut en sit viittiny ni totesin vaa et ku kaikki on töissä ni ei kukaa kerkee, ja nyt miut harmittaa et en vastannu niiko ekaks meinasin. 


Sitten haluan kertoa teille vielä sen verran, että maanantaina sain limusiinikyydin baariin, HOHOHOHO ilmaseks, no siintäkös se mummo vasta riemastukin "taas ollaan vaan baariin menossa"...


Alla oleva limusiini kuva on otettu tosin kyllä jo oliskohan marraskuussa? Mutta ihan samainen sieni se on kun maanantainakin.
 Työpaikan takapihakin on näköjään päässyt kuvaan.




Mutta nyt Ronja kiittää ja kumartaa ja kaikki toivotaan et seuraava päivitys tulee suomem päästä kommuunista! Ikävöin esim. kaikkia!! 

puss och kram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti