torstai 16. helmikuuta 2012

FACEBOOK TEKEE MINUT VIHAISEKSI.

Ei hyvä jumala, oon kehittäny ihan uudet ärsytyksen kohteet facebookissa. Haluaisin tehdä pienen listan näistä sielunraastajista:


1. Ruokasnobit. No just ne ihmiset, jotka joko laittavat kuvia ruuastaan tai päivittävät mitä ruokaa ovat tehneet! Siis, itsekin syyllistyn tähän hetkittäin, MUTTA vain harvoin ja puhtaasta ylpeydestä, sillä yleensä ainut mitä keittiössä saan aikaiseksi on tulipalo. Mutta nämä perhanan snobit, päivittäin on kuva jostain goudajuustosta ja pihvistä ja salaatista ja kakkupalasta ja ja ja. EI JEESUS. EN OIKEESTI HALUU TIETÄÄ MITÄ SYÖTTE PÄIVITTÄIN. KYLLÄ, TULI SELVÄKSI ETTET SYÖ ROISKELÄPPÄPITSAA JA TONNIKALAA PURKISTA. Ei pysty tajuamaan, nää ihmiset tekee ruokaa, ja sitten ne juoksee äkkiä hakemaan kameran ETTÄ MUUTKIN NÄKEE MITÄ SYÖN? sairasta, hyvät ystävät, sairasta. tämäkin tosin  kyrpii vain niissä , jotka tekevät tätä koko_ajan.  kakkaa sietäisi laittaa lautaselleen.


2. Kitisijävegaanit. Älkää nyt käsittäkö tätä niin, että haluan syöttää kaikille vegaaneille paskaa, ehei. Kitisijävegaanit ovat ihan oma ryhmänsä. Kun joku ykköskohdan pikkuperkele päivittää kuvan makaronilaatikosta (true story), on siellä pirkko purjonpuputtaja natisemassa että HYI LIHAAAA OISIT EES SOIJAA KÄYTTÄNY. AARRGGHH. juu, miulle no aivan sama mitä soijaripulia sullot sisuskaluihisi, en tuomitse, mut ei tarvitse jehovana olla niitä omia aatteitaan olla muille survomassa. Tekee mieli vaan enemmän syyä sitä pihviä. Puhtaasta kapinahengestä!

3. Übersurijat. Tää ryhmä on kehittynyt ihan vasta, Whitney Houstonin kuoleman jälkeen. Yhtäkkiä valtava ihmisryhmä onkin aina rakastanut Whitneytä, ja pitänyt kuvaansa yöpöydällä, Joka ilta veisannut artistin lauluja ja tatuoittanut Houstonin naaman vasempaan pakaraansa. Ainakin puheidensa perusteella. On linkkiä suurimmista hiteistä ja alla suunnaton vuodatus kuinka "itken itseni uneen, en kestä tätä tustaa ja menetystä" ja " tämä on minulle kova isku" . Ja liitytään äkkiä Houstonin faniryhmään. VOIN väittää, että 90% näistä ei ole Whitneyn eläessä uhrannut ajatustakaan koko naiseen vuosikausiin . Tekopyhät pikku paviaanit, Everyone truly loves you when you are dead.


4. Rakastuneet viikon parit. just nämä, jotka on just päivittäneet että in a relationship, ja sitten alkaavat sotilaallisella tahdilla spämmätä toistensa seiniä rakkaudentunnustuksilla, ja päivittävät näitä myös statukseensa. Intiimeimmätkään asiat eivät jää pimentoon, kaikki jaetaaaan! Sitten, kahden viikon päästä relationship statius vaihtuu sinkuksi, ja valitetaan. Häkkiin tämä ihmisryhmä, häkkiin!

Tässä nopea agressiolista, lupaan tehdä vol.2:sen kun taas sisuunnun!

alla kuva, jossa mie ja toinen Laura halveksutaan facebookkaajii.



<3 : Laura

3 kommenttia:

  1. En kuulu facebookiin juuri siitä syystä, että arvelinkin, että siellä olisi jotain tuollaista :) Usein kuulee valitettavan etenkin tuosta 4-ryhmästä. Huhhuh.

    VastaaPoista
  2. Oi totta
    karmivia ryhmiä kaikki nuo,.

    VastaaPoista
  3. Mulla ois tohon vielä lisättävänä stalkkerit, eli ne tyypit jotka ei ikinä oo online chatissa, ei ikinä päivitä mitään Facebookiin, eivät ikinä osoita mitään elonmerkkejä Facebookissa. Mut sitten kun tapaat ne livenä jossain kaupungilla, niin ne osaa kertoa kaikki sun parhaat päivitykset viimeiseltä kuudelta kuukaudelta.

    Ja toinen vastikään mua riivaamaan alkanut ryhmä on copycatit. Eli ne tyypit jotka kopioi sun statuksen, taustakuvan, kommentit yms. ja postaa ne ominaan.

    -Alexis

    VastaaPoista